Sön.em 10 juni Några vilodagar vid havet

Hej!
Nu är vi hemma igen efter några dagar vid havet ovanför Falkenberg med vår gamla husvagn. Igår tog vi ett morgondopp i de salta böljorna och solade hela dagen, så skööönt! Imorse inbjöd däremot inte skummande vågor, piskande regn och blåst till bad....så nu är vi hemma på Kyrkvägen igen utvilade inför kommande arbetsvecka.
Roland har förstås redan varit en sväng vid kvarnen och kollat så inget hänt, som inte ska hända. Medan vi latat oss har de trogna målarna Lasse och Johnny fortsatt skrapa och måla fönster. Snickare Leif Wästergården i Kåphult har tillverkat karmar till 9 fönster, Vänneåns fiskeodling har gett oss 2 gamla kvarnstenar som Bengt Ekberg kört ner.
Vi tackar och bugar för  Er generositet! Utan Er, alla givmilda och gratisarbetande vänner vore kvarnprojektet inte möjligt för oss att genomföra! Känn Er delaktiga i att detta blir Knäreds smultronställe och en viloplats för både kropp och själ.
Kommande vecka klär Roland väggarna i gamla sädesförrådet på andra våningen. Detta ligger precis ovanför kök och kammare, och vintertid alstrade säden en del värme i det f.ö helt oisolerade huset.
Några kort från ett par soliga söndagar följer!
Var rädda om Er och alltid VÄLKOMNA till kvarnen!

Lisbeth

Dörren (som Gun skänkt, en av flera)  från Dyreborgsgården blev fint kaffebord
för bl.a Roland o Renée Johansson.
Sön 3 juni

Här bjuder vi mor Inga på morsdags-kaffe. Leif, Du ska få Du också!
Sön 27 maj

Kommentera här: