Fre.kväll 30 aug 2013 Sista öppet-helgen i sommar!

Ja, så är det! Imorgon och söndag eftermiddag har Ni, som missat konst- och hantverksutställningen i stallet chansen att ta del av akvareller, oljemålningar och träsniderier! Hörde Ni förresten intervjun från kvarnen i Radio Halland i onsdags? Katinka Linde pratade med Carro om hennes konstnärliga ådra och om vänskap. Sök på 28/8 radio Halland kl 10.30-11-00 på webben om Ni är nyfikna!
Lite vemodigt känns det att skriva sista sommarhelgen.....nu sveper höstdimman in åkrarna i trolskt dunkel och morgnarnas cykelturer ger fina naturupplevelser. Häromdagen såg jag en rådjursget beta, samtidigt som räven gjorde en lov runt om henne i gräset, och älgen ovanför Mölledal skrämde jag iväg in i skogen i onsdagsmorse. Jägare, blir Ni avundsjuka?
Hösten är fin och vilsam, den också och god!! Ikväll mumsar vi på nybakt äppelpaj och hemlagad vaniljsås kokt på grädde och vaniljstång. Mmm, jag har löst årskort i föreningen "Håll skinnet spänt"......
Kram på Er!
 
Lisbeth
 
Foto Iréne Svensson
 
 
 I sommar har vi haft omkring 1500 besökare. Fantastiskt roligt!
 
Sommaren höjdpunkt, invigningen! Clary o jag är strålande glada!
 
 

Kommentarer:

1 Patricia Nyberg:

Tack för lån av grill och en rolig och givande rundvandring! Vilket jobb och vilken entusiasm som ryms innanför och utanför väggarna, helt fantastiskt!

Kommentera här: