Ons.kväll 8 okt 2014 Vandrarkängor och familjehögtid

I kvarnen och dess omgivning finns hjärterum och stjärterum för alla! Vandrare med ryggsäck i grova kängor såväl som finklädda i högklackat.
I lördags avslutade Friluftfrämjandets lokalavdelning i Knäred med ordf Dan Kagg i spetsen sin höstvandring från Bollaltebygget till den gamla Prästgårdskvarnen. Ett 25-tal njöt  kaffe med hembakt i sommarvärmen. Nästan lika många "spontan-besökare" bänkade sej runt utemöblerna och inmundigade både medhavd matsäck och kvarnens kaffe. Här hördes både tyska, danska, arabiska, engelska och svenska förstås. Tom ett par från Australien gjorde vår kvarn den äran.
På söndagseftermiddagen var det högtidsdags, en  namngivningsceremoni för "Truls" och Heléns barnbarn. En liten flicka 3 månader var dagens huvudperson. Dagen till ära hade festvåningen smyckats med ballonger, blommor och pompoms, allt i rosa , tom de dignande kakfaten! Och vilka läckra bakverk! Det var längesen Roland o jag hade ett så smaskigt kvällsfika som i söndags! Tack snälla Ni!
Förresten, har Ni hittat trattkantareller? Jag tänker ge mej ut i skogarna till helgen, får passa på innan älgjakten börjar.
Ha de´så gott!
 
Lisbeth
 
Jag får hjälp med dukningen
 
Säckar och ryggar får vila.....
 
 
Härliga brittsommardag med trivsel runt borden
 
Sååå fina och goda....
 
"Såsom i en spegel..."
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentera här: