Ons 11 juli 2018 Vilken härlig dag i vår by!

Lördagens hemvändardag i vårt vackra Knäred måtte ha slagit besöksrekord! Till tonerna av Fredrik Sunessons gitarr och sång kom en strid ström av kaffetörstiga gäster för att njuta i det behagliga sommarvädret. På vetebrödet blev det "tabberas" som i Emils Lönneberga och kakburkarna tömdes på schackrutor, jitterbuggare, kolakakor och solrosrutor...…. helt fantastiskt!
TACK Katry för Din hjälp medan jag körde min "cykelshow" i föreläsningsföreningens regi! TACK Fredrik för sång och musik, TACK Ingegerd för Din medverkan i stallets konstutställning!
Och TACK, TACK alla Ni, som uppmuntrar oss med Era besök och snälla ord om vårt smultronställe MÖTESPLATS KVARNEN!
Dagen avslutades med ekumenisk sånggudstjänst, där Betelsångarna, Lennart och Helene och vi alla tillsammans fick sjunga Herrens lov och tacka för Hans nåd och kärlek. Bo Karlén från Svenska Kyrkan påminde om Jesu ord till lärljungarna om betydelsen av VILA utan dåligt samvete. Alla behöver vi dra oss undan ibland för att VILA.
Vid grillen efteråt fick vi ta del av Bos fingerfärdighet när han trollade både bort och fram ägg och näsdukar, Trots närgångna ögon gick det inte avslöja synvillan! Imponerande!
Nästa vecka har vi öppet torsdag 19 juli - söndag 22 juli eftermiddagarna klockan 13.00 - 17.00. VÄLKOMMEN!
Lisbeth
Fredrik Sunesson
Katry serverar kaffe
Glada kaffegäster
Med hembakt och mormors koppar
Helene och Lennart
Bo Karlén
Mjölnaren och jag.....väldigt glada och tacksamma...….något trötta......

Kommentera här: