Onsdag 20 juni 2018 Nu är det midsommar och dans på ängen

På midsommarafton 22 juni med start klockan 14.00 sätter festligheterna igång på ängen ovanför Mötesplats Kvarnen! Vi lövar majstången tillsammans och binder blomsterkransar. Ta gärna med blommor och kom och upplev skratt och fin gemenskap medan vi gör årets upplaga av majstång till den absolut vackraste i hela Knäred! Ta med kaffekorg att njuta av efter dansen!
VÄLKOMMEN!!
Lisbeth och Roland
OBS! I år är kvarnen och närmaste området intill stängt för privat arrangemang! Midsommardagen och söndagen öppet och visning klockan 13.00 - 17.00
Johnny Karlsson spelar dragspel till både "Små grodorna" och "Vi äro musikanter" och jag försöker leda ringlekarna med nya, egen-påhittade rörelser, allt enligt traditionerna vid kvarnen.
Här är Caroline and Brenda från Texas och i år kommer alla Tillman-guys från både Texas och Mississippi. Gör er beredda för riktiga Texas-shouts! Min mormorsmor Emelia och flera av hennes bröder emigrerade till Staterna kring förra sekelskiftet. Det är några av deras barnbarn, som kommer för att uppleva en äkta svensk midsommar.
Några vilda blommor vill jag tro vi hittar trots det fina sommarvädret vi haft
Dansen börjar.......och så for vi ner i diket......eller är det björnen som sover i sitt lugna bo?

Kommentera här: