Sön.kväll 25 sept 2011 Inget särskilt har hänt

Hej!
Vid det här laget har Ni nog upptäckt att söndagkväll = nytt inlägg på morfarskvarn-bloggen!
Just denna veckan har inget särskilt hänt varken snickarmässigt eller i form av besök. Helgen har ägnats åt familjen och bokmässan i Göteborg och promenader i det sköna höstvädret. För ovanlighetens skull har vi fått ett par dagar utan regn! På bokmässan "frotterade" vi oss med Björn Ranelid, Leif G W Persson, Ylva Eggerhorn och MASSOR av läsintresserade människor! Fikat vid Redbergsplatsen i solen avslutade en härlig weekend i västkuststaden nr 1!
På kvarnen har Roland ägnat några timmar åt inomhusstädning. Finns en hel del att ta tag i och inte minst ladugården erbjuder överraskningar i form av gammalt hö, där snokar trivs gott! Brrr, jag går då inte nära, det höet får Roland så gärna skyffla ut på egen hand! Och ska vi ha kaffe där den da'n får det bli uppe på tredje våningen!!Nåväl, tur min man inte är lika sjåpig när det gäller så'na slingrande varelser....
Som sagt, inget särskilt har hänt, ny vecka ligger framför, nästa söndag vet vi vad den haft i sitt sköte. Tills dess, LEV och LE mot de människor Du möter!

Lisbeth