Midsommarnatten 22 juni 2012 Det blev succé!!

Vilken midsommarafton! Helsvensk med alla attribut: lövad stång, blommor, kransar, glada barn och vuxna, regnskurar och paraplyer, kaffekorgar, dragspel, ringlekar, prat och skratt!
Inte vågade vi drömma om en sån respons!
Nästan precis när festligheterna inleddes kom det helsvenska sommarvädret, alltså regnet. Ingen tycktes bli avskräckt utan fortsatte glatt löva majstången och hjälpa min mor och moster att binda blomsterkransar. Pga vädret började vi dansa lite före utsatt tid. Johnny Karlsson med dragspelet på magen tog skydd under en uppfälld bagagelucka och dansen inleddes med klassiska Mormors lilla kråka följd av små grodorna, jungfu skär, morsgrisar mfl. Vi lekte björnen sover och som avslutning ledde Rolf Åkesson oss i raketen.
De nästan 100-talet personer, som slutit upp,  fyllde sen kvarnens tre våningar med prat och skratt. Överallt satt trevliga människor och drack kaffe,  Roland visade och berättade  om kvarnens flerhundraåriga historia.
Tack och tack Ni Knäredsbor, danskar, "hemma-på-besökare", sommargäster för Ni kom till vårt första midsommarfirande vid Knäredsbygdens nya mötesplats! Ni gjorde midsommarafton 2012 till en av de bästa för Roland och mig!
Nu får Ni titta på lite kort från i eftermiddag. Nå'n bra fotograf är jag inte, men jag säjer som den gamla tanten - Det är iallafall ett minne -
Håll till godo!
Fortsatt glad sommar och alltid välkomna till kvarnen! Sitt ner en stund och njut av forsens brus och känn hur axlarna sjunker ner.......
 
Lisbeth o Roland
 
 
Elaine och Johnny
 
 
Moster Sonja och Mor binder blomsterkrans
 
 
Snart kan dansen börja! Roland, Dan o Magnus klarade detta galant.
 
 
Är vi tuffa, eller??
 
 
Här bullas det upp!
 
 
Jörgen med svärdottern Lina