Långfredag 29 mars 2013 GLAD PÅSK

- JESUS för världen givit sitt liv, öppnade ögon Herre mej giv,
mej att förlossa offrar Han sej, då Han på korset dör och för mej -
 
Påsk i slutet av mars 2013 och vi har just varit med om en av de kallaste marsmånaderna någonsin. Säkert har Ni också konstaterat att inget tycks sig längre vara likt. Vi väntar oss vår och just nu yr snöflingorna i luften!
Ett är dock oföränderligt och påverkas inte av tidens strömningar, globala uppvärmning och matskandaler och det är påskens budskap!
Minns barndomens långfredagar som urtråkiga, allt skulle va' tyst och stilla.....inga kalas eller utflykter den dagen! Skönt att det ändrats tycker jag. Alatså ska Roland o jag göra en liten utflykt idag, måste ju passa på att fika hos Reimers anrika konditori i Hishult innan de stänger för gott den sista mars. Jag kommer sakna deras härliga fastlagsbullar och småkakorna i sina fina burkar.
I veckan har Roland röjt i granplanteringar. Lite finjusteringar i gamla sågen emellanåt de soligaste dagarna har han också pysslat med. Dessuton har beslutet att sälja motorcykeln äntligen fattats. Det  har värkt fram i dubbel bemärkelse. Inte enkelt men axlar och handleder håller inte längre för mc-turer. Vi har fått uppleva härliga  Norgesemestrar och kvällsturer hemomkring i solnedgången och nu får det bli med veteranbil istället!
 
 
 Till salu! BMW K1200 RS 1600 mil en ägare årsmodell 2003, uttagen 2004
 Intresserad? Ring 070-3213680
 
Mitt påskpyssel. Alla gör vi så gott vi kan....... Påskkramar Lisbeth