Sön 28 april 2012 Vårblommor vid kvarnen

Valborgsmäsoafton imorgon! Naturen är sprickfärdig, hägg, syren, björk, och bok väntar bara på några timmars solsken för att kunna glädja oss med sina skira lövverk och doftande blomklasar! 

 NELLIES BLOMMOR i Hishult har generöst gett oss lökar (påskliljor och krokus), som kommer att pryda skogsbacken vid kvarnen till nästa vår. Till ögonfägnaden  bidrar också Britt Sunesson, den sanna trädgårdsentusiasten, med allehanda buskar och blommor, som enligt Britt sprider sig på tok för mycket för den välansade villaträdgården. Vi säjer TACK till NELLLIES och Britt!

I veckan har Roland satt in några fönster och spikat fler ribbor på fasaden. Han har också gjutit kanter för markstenen och städat upp inomhus. Kommande vecka är planerna att fortsätta med fasadarbetet.

Hoppas vi ses vid Lagabron i Knäred på Valborgsmässoafton kl 20.00! Där sjunger Betel- och kyrkokören tillsammans med oss allihopa in våren på traditionellt vis. Bålet tänds och Samhällsföreningen ser till att fyrverkeriavslutningen blir magnifik!
GLAD VALBORG!

Lisbeth
 

Så fint Du målat fönstren Johnny!

I fjol hade forsärlan sitt bo med 6 ägg här i sprickorna. 

Kommentera här: