Sön 29 jan 2012 Snö o vinter

Hej!
Nu tycks vintern behålla sitt grepp. Perfekt med några minusgrader och tunt snötäcke istället för tö och slask och byar av blötsnö ena dagen för att nästa dygn frysa till och göra vägarna "cykelvanskliga", är min personliga åsikt. Roland håller väl inte riktigt med, även om han just nu inte behöver ge sig i kast med hopfrusna brädbuntar.
Kvarnen vilar i vinterdvala, medan Krokån bildar vackra isformationer runt stenarna i fallet. Våra drömmar om framtidens mötesplats för byn lever, och visioner och idéer ges obegränsat utrymme i samtalen runt köksbordet. Välkommen med just Din dröm! Skriv gärna en kommentar, alla förslag är vi öppna för!
Också ett par foto förstås!!

Hälsningar Lisbeth

En av Felicias detaljbilder


 

 

Snart kommer våren!

Kommentarer:

1 ann-charlott midfast:

Hej! Kul att följa din blogg.Jag har redan lärt mig en hel del om livet vid en kvarn förr. nästa sommar kommer vi och firar jubeleet i Knäred. Då ska vi titta inom på kvarnen. Synd att ni har fått insekter som stör er. Av bilden att döma måste det vara ett gammalt getingbo från i fjol. Lycka till med renoveringen. Jag ser fram emot din blogg. Med vänlig hälsning, A-C

2 Anonym:

Kommentera här: