Onsdag 25 jan 2017 Gemenskap utan gränser

Tänk att den gamla Prästgårdskvarnen, detta natursköna ställe med sitt rogivande vattenfall, gamla vinbärsbuskar och äppelträd, en "hörje" rabarber och byggnader fyllda med arvet från så många generationers slit, blev en mötesplats, just det vi drömde om, när vi inledde restaureringen för snart fem år sen.
Tillsammans och gemenskap är två fina ord, som jag vill illustrera med veckans bilder. De får mig att nynna på en gammal söndagsskolsång -Röd och gul och vit och svart gör detsamma har Han sagt, Jesus älskar alla barnen på vår jord-
Att sen en mig närstående barntimmeledare råkade sjunga -Grön och gul....- speglar kanske vår tid med alla datorspel. Barnen reagerade i alla fall inte! Heja vår Lotta, fortsätt sjung!!
Lisbeth
Lena och Yaszan, gemenskap utan gränser
Arm i arm gick mor och moster Sonja, en syskongemenskap präglad av gränslös tillit
Kärlekens gemenskap
Skolskjuts-gemenskap i Indien (fotograf Felicia Olsson)

Kommentarer:

1 Ingrid och Eric Larsson:

Vi ser fram emot att det snart blir midsommar Tack för dinna små bild kavalkader

Viföljer dig här nere i Malmö

Hej

Svar: Käraste vänner! Så roligt Ni följer oss! Välkomna till midsommarfirandet! Börjar med klä stången kl 14 och sen blir det ringlekar till dragspelsmusik! Efter dansen ges tillfälle duka upp medhavda kaffekorgar i gröngräset eller runt borden vid kvarnen. Så roligt vi ska ha!!
lisbeth davidsson None

Kommentera här: