Sön 30 dec 2012 Ett gott slut 2012 o en God början 2013!

Hej!
Så fort juldagarna försvinner! Vi har som vanligt haft en skön helg med barn och barnbarn, syskon och gamla mammor. När vi såhär årets nästsista dag ser tillbaka kan vi konstatera att  år 2012 varit gott och framförallt innehållsrikt! Inte kunde vi ana att kvarnprojektet skulle ge oss så många nya bekantskaper och vänner, och att vi skulle få uppleva en så'n generositet och hjälpsamhet! 
Det är med förväntan och spänning vi går in i år 2013! Inte minst ser vi fram emot INVIGNINGEN av kvarnen och sågen lördagen den 15 JUNI, då vi hoppas Ni Knäredsbor går man ur huse och tar med Er vänner och bekanta från när och fjärran.
Är det någon, som vill visa egentillverkade alster (Ni kanske målar, snider, drejar eller annat), kontakta oss i god tid före invigningen, så ordnar vi en utställning i stallet bredvid kvarnen! Var inte blyga, vi Knäredsbor är BRAAA!!
 
Nyårskramar Lisbeth o Roland
 
Bildcollage Roland fick i julklapp. 
 
Fotograf Felicia Olsson
 
 

Fre 22 dec 2012 VÄLKOMMEN HÄRLIGA JUL!

GOD JUL alla kvarnvänner! 
Rolands bästa julklapp är redan öppnad! I gårkväll lyckades Mats och Roland dela turbinen! Glädjen var stor och vi firade med glögg och pepparkakor. Nästa steg är uppfräschning av delarna, som efter helgerna (hoppas jag iallafall att det blir) ska transporteras till Örkelljunga, där Anderssons Svets o Smidesverkstad (fd Skenabygget) sponsrar oss med blästringen.
Imorgon klär vi granen på Kyrkvägen 7 och det blir även ett traditionsenligt "jula-bad" i Kvarnfallet! Snabbdopp men ändå!
Invirad i sovsäck går det fint att njuta kaffekorg vid kvarnen också i jul!  
 
TACK allihopa för hjälp, sponsring och support under året, som gått! I
 
Fjolårets heta tomte!
 

Mats Johansson, en sann turbin-entusiast
 
De viktigaste delarna är isär.