Ons 29 juni 2016 Festligt vid kvarnen på KNÄREDSDAGEN 2 juli

VÄLKOMMEN till Mötesplats Kvarnen på lördag 2 juli Knäredsdagen! Kaffe med hembakt serveras. Bryggarns lille Olle spelar och sjunger för oss. Möjlighet till guidade visningar av kvarn, såg, bryggerimuseum samt stall med konstutställning och gamla hattar.
Fikat dukas upp i festvåningen tre trappor upp om det regnar och blåser för kallt!
Öppet klockan 10.00 till klockan 16.00. Hoppas vi ses!
 
Lisbeth
 
Bryggarns "lille" Olle i sångartagen
 
och kanelbullar har jag bakat idag....
 
 
 

Tis.kväll 21 juni 2016 VÄLKOMMEN PÅ MIDSOMMARFEST!

På ängen ovanför Mötesplats Kvarnen lövar vi majstången med start kl 14.00 på midsommarafton! Tag gärna med blommor till kransarna! Under jubel reses midsommarstången och dans och lekar till Johnnys eminenta dragspelsackompanjemang börjar. Tag med fikakorg och glatt humör!
Efter dansen är kvarnen öppen till kl 17.00. VÄLKOMMEN!!
 
Lisbeth
 
 

Ons 15 juni 2016 Ett livgivande surr

Bzzz, bzzz,bzzz...så låter det på ängen bakom gamla sågen dessa varma sommardagar! I och runt bikuporna, som vår vän Rickard lånat oss råder febril aktivitet. Att dessa små insekter faktiskt är förutsättningen för liv på jorden är en svindlande tanke och manar oss till omsorg om vår jord.
Bistick gillar jag inte men honungen är god. Att sätta skeden direkt i kakhonungen påminner mig om barndomens somrar med hölass bakom Pärla, citrondricka och mors apelsinmarmeladbullar.
Roland och jag fortsätter njuta av kvarnforsens ljumma bad omväxlande med guidning av en ständig ström av besökare. Välkommen Du med!
 
Lisbeth