Sön.kväll 27 juli 2014 Sälar, sol o gammal husvagn

Se där, något av det vår semestervecka på Skåre, det lilla fiskeläget utanför Trelleborg innehållit för oss!
Varje morgon väntade sälarna på hallänningarnas dopp i det ljumma havsvattnet. +24C visade badtermometern igår morse. Sola, bada, dricka kall flädersaft, fika, grilla och sova i husvagn årsmodell -73, konsert med Bo Kaspers orkester i Ystad rådhuspark tillsammans med barn och barnbarn.......ojojoj, så roligt!
Imorgon och resten av v 31 är kvarnen och övriga byggnader, konst- o hantverksutställningen öppen på eftermiddagarna för egen rundvandring. Ta gärna med fikakorg och slå Er ner runt trädgårdsmöblerna! Ängen en bit bakom sågen med sitt gedigna ekbord inbjuder också till en stunds avkoppling vid Krokåns stilla brus.
VÄLKOMMEN!
 
Lisbeth
 
I Skåres blå böljor
 
Grillkväll med fam Olsson
 
Felicia hjälper morfar med "dateriet"
 
 
 
 
 
 

Lör.kväll 19 juli 2014 HÖGSPÄNNING i luften!

Sommarvärme, luften dallrar, men inte bara av solgasset utan också av spänningen från Tysklands F1-race på Hockenheimbanan.  På plats för att uppleva den atmosfär, som endast lukten av bränt gummi och F1-motorernas vassa ljud kan skänka en sann racing-entusiast befinner sej Knäredsgänget Roland, Jörgen och Sven-Åke. I torsdagskväll äntrade de direktbussen från Halmstad och har sett träning och kval redan. Imorgon körs tävlingen.
Hemma "vaktar" Rocky och jag kvarnen, njuter tidiga skogspromenader och baaaad!
Jag älskar denna sommaren!!
 
Lisbeth
 
Entusiasterna
 
och ingen hade vigselring.....Good luck, old boys!
 
Sommarfika vid kvarnen i igår eftermiddag med fam Bergheden o fam Olsson
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mån 14 juli 2014 Hemma igen!!

Nu är jag tillbaka vid kvarnen efter en vecka i Tönsberg, Norge. Tillsammans med ett sommarjobbande barnbarn njöt jag salta bad i fjorden och massor av SOOOOL! Fin restaurangmiddag en kväll med solnedgång över blånande fjäll, mysiga fika och mycket prat! Vilken lycka att va'  mormor!
Här hemma rullar kvarnlivet på som vanligt, så Roland har haft fullt upp. Lite blåsigare väder och några moln men håll i med  badandet! Sommaren är härlig i år!
 
Kram Lisbeth
 
Här står "mjölnaren" och myser
 
Högre mysfaktor skulle jag tro? Kramas är Livet!