Tors 27 sept 2012 Oj, va' fort det går nu!

Hej igen!
Nu måste jag visa fler foto från sista dagarnas jobb! Roland, flitig som en myra, har rest takstolarna även på bostadsdelen, spikat golvet och satt upp mellanväggar. Visst, det har regnat också vid kvarnfallet, men med bra regnrock och huvan uppfälld har iallafall överkroppen hållit sig torr. Fast som Emil i Lönneberga sa, att det var viktigast att va' torr om fötterna, så håller inte Roland med honom. Det går utmärkt med kippande gummistövlar!
Hoppas på fin oktober med brittsommar gör jag!
 
Hälsningar Lisbeth
 
Fotograf Felicia
 
Inte vackert nu men det blir!!
 
 
 
 
 

Lördag 22 sept Takstolarna på plats

 
Nu har sågen fått både väggar och tak! I tisdags transporterades och lyftes takstolarna från de gamla militärbarackerna över till Kalles såg vid kvarnen. Nu är den återuppbyggd igen efter att i mååånga år legat totalt förfallen. Det hade varit roligt att visa för Bertil Svensson, som genom socialdemokraterna i Knäred försökte få en återuppbyggnad till stånd.
Roland arbetar glatt vidare med bostadsdelen. Tack alla Ni som hjälpt oss i veckan som gått, och tack Anders Svenshults såg för ännu mer spik!
Själv drar jag på mig regnkläderna före cykelturerna, inte alltid så inbjudande men kaffet smakar desto bättre när jag väl är framme på jobbet!
Vi hörs!
Hälsningar Lisbeth
 
 
Första delen lyfts på.
 
 
Se här! Taket på plats!
Lite skillnad mot bilden nedan, som visar utgångsläget, eller hur?