Tors 20 juli 2017 "Sommartider, hej, hej"

Så kom den, dagen med högsommarvärme och ljumma vindar! För oss blev det en heldag vid havet i Tönnersa tillsammans med en god vän, kylväskan packad med några ostar, druvor och kex, kaffe förstås. Havets böljor var väl inte ljumma men ändå härligt med salta bad. Inget går dock upp mot kvarnforsens svall även om omväxling förnöjer.
Till alla Er, som jobbat idag önskar jag extra mycket att helgen blir fin!
Lisbeth
Nya bron över Krokån används flitigt varje dag
precis som trädäcket med grillmöjligheter
Dethär brudparet valde dock att vila på vår gamla trädgårdssoffa

Fre 14 juli 2017 Mitten av sommaren

De ljumma sommarkvällarna väntar vi fortfarande på......men senaste veckan har gett några soldagar i alla fall. Många har passat på att via den nya bron ta sej till badklipporna mittemot kvarnen. Varje dag sitter folk med sina fikakorgar och njuter av utsikten och forsen från trädäcket. Några flitiga Knäredsbor motionerar också på utegymmet varje morgon. Själv håller jag mej till två hjul och trampor.
En skön helg tillönskas Er!
Midsommarafton med en cykeltur före dansen
Anton föredrar lite hästkrafter och det gör Roland också

Fre 7 juli 2017 Bilder från senaste veckorna

Nu är både midsommar, Knäredsdagen och invigningen av utegymmet mittemot slåtterängen bortom vagn- och kuriosahallen över. Redan är en vecka av juli månad till ända. Dags för lite bilder från de olika festligheterna.
I helgen har vi öppet fre-lör-sön klockan 13-17. Nästa tillfälle ges i vecka 30 tors-sön samma tider. De natursköna omgivningarna med kvarnfallet i centrum är förstås alltid tillgängliga , såväl som möjligheterna att slå sig ner vid utemöblerna med Er fikakorg.
VÄLKOMMEN!
Lisbeth
Dansk folkmusik underhöll vännerna från Köpenhamn med till Knäredsdagens fikagäster, som bjöds hembakt marängtårta med jordgubbar i kvarnens festvåning.
Invigningen av utegymmet i onsdags 5 juli
samlade ett 50-tal intresserade Knäredsbor
Lasse Lindström och Roland i gott samarbete
och så var det midsommar och dans. Det blev en fin blomsterkrans Agnes!
Söta tvillingarna Ellen och Hellen med regnskydd på sina huvud
Björnen sover är en populär lek