Lör 29 juli 2017 En fredlig invasion

I veckan har klipporna och trädäcket mittemot kvarnen fullständigt kryllat av bad- och grillsugna semesterfirare! Bilderna talar för sig själva!
Parkeringarna, både vid bron och Mötesplats kvarnen räcker knappt till. När Roland glömde låsa kvarnporten en liten stund förra sönda´n var det i ett huj över sextio personer inne! Lika bra att öppna både bryggerimuseum, konstutställningen i stallet, sågen och vagn- och kuriosahallen tyckte entusiasten. Själv cyklade jag "Hallänningen", första etappen av Laholmscyklistens härliga motionslopp. Vi blir lyckliga på olika sätt, min mjölnare och jag!
Lisbeth
Bröllopsfotograferingarna avlöser varandra....

Tors 20 juli 2017 "Sommartider, hej, hej"

Så kom den, dagen med högsommarvärme och ljumma vindar! För oss blev det en heldag vid havet i Tönnersa tillsammans med en god vän, kylväskan packad med några ostar, druvor och kex, kaffe förstås. Havets böljor var väl inte ljumma men ändå härligt med salta bad. Inget går dock upp mot kvarnforsens svall även om omväxling förnöjer.
Till alla Er, som jobbat idag önskar jag extra mycket att helgen blir fin!
Lisbeth
Nya bron över Krokån används flitigt varje dag
precis som trädäcket med grillmöjligheter
Dethär brudparet valde dock att vila på vår gamla trädgårdssoffa

Fre 14 juli 2017 Mitten av sommaren

De ljumma sommarkvällarna väntar vi fortfarande på......men senaste veckan har gett några soldagar i alla fall. Många har passat på att via den nya bron ta sej till badklipporna mittemot kvarnen. Varje dag sitter folk med sina fikakorgar och njuter av utsikten och forsen från trädäcket. Några flitiga Knäredsbor motionerar också på utegymmet varje morgon. Själv håller jag mej till två hjul och trampor.
En skön helg tillönskas Er!
Midsommarafton med en cykeltur före dansen
Anton föredrar lite hästkrafter och det gör Roland också